keskiviikko 23. tammikuuta 2013

Something really cute

Taas on tullut postista pari liian sulostuttavaa juttua!

Again, I've got few too-darn-adorable things!

Ensinnäkin, ihana miesystäväni osti minulle MLP hupparin. Minulle kun ei tarttis ensinnäkään ostaa mitään, mutta että vielä poniaiheinen paita! Ai että mua hemmotellaan. <3

From Play.comFirst of all, my bf bought me a MLP hoodie. I don't even need anything and yet he buys me this! I'm being spoiled.

Kuvassa näyttäisi olevan Mainsail ja Wind WhistlerJa sitten Saksan Ebaysta löytyi suloisuus. Todella edullinen yksilö saapui luokseni 5 pvässä maksusta!

And then something from Germany's Ebay. This cheap fellow came to me in five days from payment!

Saksalainen Baby Moondancer. Kivassa kunnossa, hieman asento-ongelmaa, toisessa etujalassa piste ja sarvesta puuttui iiiihan pieni palanen. Mutta sarven ehdin jo korjata ja muuten tämä piskuinen on niin sievä! Ja oli tosiaan iloinen yllätys saada saksalainen variantti, kun jotenkin vain oletin, että kyse olisi ihan normiversiosta.

Baby Moondancer  (Baby Ponies, Year 3, 1984-1985)
German Baby Moondancer. Nice condition, though she stands a little funny and there's a little spot in her front leg and her horn is little chipped. But I've fixed the horn already and otherwise she's so cute! It was a nice surprise to get a German variant instead of normal one, I automatically assumed that she'll be a normal one.
Nyt onkin tulossa ponipostia ihan urakalla, olen taas pistänyt hieman vuoden työntekijän palkkiotani poniostoksiin. :)

Now I'm waiting for some more pony packages to arrive. I've spent some of my worker of the year -award money on ponies. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti