keskiviikko 25. heinäkuuta 2012

UV-vaalennusta / Sunfading

Baittipaketissa oli mukana myös tämä melko saastainen Baby Dangles, joka vaati enemmän hommaa, kuin muut paketin ponit. Pintalikaa ihan kauheat määrät ja poni ei todellakaan ollut enää valkoinen. Erinomainen uv-vaalennuksen koekaniini! Aurinkoa ei tälle kesälle ole kovin kamalasti ollut, joten Dangles sai viettää aikaa ikkunanlaudalla kaaauan kauan, ennen kuin tulokset alkoivat olla näkyviä. Kuitenkin, sitkeys palkitaan ja vauvasta tuli yllättävän valkoinen kaikesta huolimatta. :)

This Baby Dangles was also in that Germany's bait package. He (I think that he's a he!) needed much more work, than the other ponies. Lots of surface dirt and he wasn't white at all. Perfect for sunfade try-out! This summer hasn't been that sunny here in Finland, so it took a while for get him bright up again, but the result was worth it!

Baby Dangles ennen / Before
Baby Dangles ennen / Before
Baby Dangles, Newborn Baby Ponies, Year 7 (1988-1989)
Crunchberry, Sundae Best Ponies, Year 6 (1987-1988)
 Crunchberry jäi viime postauksessa esittelemättä, joten tässä hän on! Near Mint kuntoisena, hän ei vaatinut paljoa. :) Vain taikasientä ja harjauksen.

Here's also Crunchberry! She was a piece of cake, only magic eraser and hair brush needed. :)
Ja viimeisenä kuva nuoremmasta pojastani ja hänen uusimmasta ystävästään. :) Lemondrop on hänen lempparinsa!

And last a pic of my younger son and his new best friend, Lemondrop!

3 kommenttia:

 1. Vau, ihan mieletön lopputulos tuolla aurinkohoidolla! ^-^

  VastaaPoista
 2. Komppaan Annukkaista. Tässähän joutuu kohta itsekin laittamaan ponit ikkunalaudalle, kun noin hyvää jälkeä näyttää tulevan!

  Ja tuo viimeinen kuva on myös todella suloinen! Mikähän siinäkin muuten on, kun Lemon Drop näyttää jotenkin ihan eri ponilta satuloineen ja suitsineen kuin ilman? :D

  VastaaPoista
 3. Käsittämätön ero ennen-jälkeen kuvissa!

  VastaaPoista