torstai 9. helmikuuta 2012

Piristystä talveen / Winter's cheer ups!

Vähän isompi ponipaketti matkusti Saksasta asti minua piristämään. Ebaysta edullisesti voitettu lähes täydellinen Show Stable ihanilla poneilla on omiaan vetämään mun matalalla ollut mieli vähän korkeammalle. <3

A little bigger pony lot arrived all the way from Germany to cheer me up! I won this quite cheap Show Stable with awesome ponies and I've felt much happier already. :)


Tosiaan, Show Stable alkuperäisessä laatikossa (joskin laatikko on aika kulunut) ja miltein kaikki tavarat - JA melkein kaikki Pretty Parlourinkin tavarat, tosin itse rakennus puuttuu.
Show Stablen tavaroista puuttuvat pinkki huopa sängystä, keltainen estekeppi, keltainen sydänharja, peruskampa ja häntänauha. Eli siis oikeastaan vain pikkutavarat, kaikki tarrat ovat paikoillaan, mikään ei ole rikki jne, eli talo on lähes täydellinen. :)
Pretty Parlourin tavaroista puuttuu itse rakennuksen lisäksi Twinkles-kissa, kampa, satulahuopa ja tietty ne nimilaput. Eli nyt on melkein pakko saada Pretty Parlour. ;D


Show Stable came with it's original box, though it's in rough shape. It has almost all it's accessories - and almost all Pretty Parlour's stuff too! Of course, the Parlour itself is missing, but still!
There is only missing pink felt blanket, yellow rail, yellow heart shaped brush, basic comb and hair ribbon from the Show Stable - all the little pieces. Otherwise the building is perfect!
From the Pretty Parlour's accessories are missing Twinkles the cat, basic comb, pink saddle blanket and name tags. Of course this means that I really NEED to get the Pretty Parlour. ;D

Ponit, jotka tulivat samassa lotissa ovat ihanat Italy Applejack, Italy Peachy, Baby Surprise ja Hopscotch. Nämä ponit jo itsessään olivat melkeinpä lotin lopullisen hinnan arvoisia, koska italyt ovat near minttejä ja Hopscotch ja Baby Surprise ovat minttejä. :O Applejack ja  Hopscotch tulivat harjojensa kanssa!!!

Ponies that came in this lot are Italy Applejack, Italy Peachy, Baby Surprise and  Hopscotch. All they are from near mint to mint. Applejack and  Hopscotch  have their original brushes as well!

Baby Surprise
Italy Applejack
Italy Peachy
Hopscotch
Applejackin sininen kukkaharja,  Hopscotchin pinkki lintukampa /
Applejack's blue flower brush,  Hopscotch's pink bird brush
Tästä on riittäny mulle jo nyt paljon iloa ja mun lapset ovat olleet niin innoissaan. :D Ollaan vähän vanhemman pojan kans leikittyki, onhan tämä itsellekin semmoinen ihana nostalgiamatka lapsuuteen, kun saa leikkiä poneilla niiden omassa talossa...

Ja viimeiseksi hyllyn uudelleen järjestely!

Re-arranged pony shelf!
Hyllyssä on aukko vielä yhdelle uudelle tulokkaalle, mutta hän odottaa kuivumista ja kuvaamista tuolla sivummalla, häneen palaamme myöhemmin... ;)

3 kommenttia:

  1. WÄÄÄ, tuo talo....!! pitää kaivaa omakin jostain kotitalon varastosta, oon satavarma että se on siellä.

    että on rakkaita muistoja. seuraan blogias innolla, ihana harrastus :)

    VastaaPoista
  2. Baby Surprise on niin supersuloinen! Sen ja emonsa haluaisin kyllä itselleni myös :)

    VastaaPoista
  3. Meidän Ponilaaksossa on tuo sama talli, mutta todella paljon huonommassa kunnossa. Sattumalta juuri laitoimme blogiin siitä kuvan, ei tosin paljoa ponien takaa näy...

    VastaaPoista