maanantai 21. marraskuuta 2011

Cherry Treat ja plastiikkakirurgia

Ostin Cherry Treatin keräilyni alkuvaiheessa netistä isomman lotin mukana, johon valkkasin ponit kuvien perusteella. Kun sain paketin kotiin jouduin pettymään - suurin osa poneista oli tosi likaisia, kaikissa oli pikkuvikoja, mutta poni josta maksoin yksilönä eniten (eli Cherry Treat) oli pahimmassa kunnossa; siltä puuttui korvista palaset.

I bought Cherry Treat at the early stage of my pony collecting. I bought a lot of ponies by "sold as seen"- principal. When I got the package I was really disappointed - most of the ponies were really dirty, they all had flaws... But the pony I paid the most had the biggest flaw, she was missing her ear tips!

Cherryn vasen korva jo korjattuna. Left ear fixed.















Vuoden päivät annoin Cherryn oleskella hyllyssä korvapuolena, kunnes mua alkoi niin sapettaan, että päätin kokeilla edes jotain! Massailua, toisin sanoen. Apoxie Sculpt olisi kaikista parhain massavaihtoehto ponimassailuun, koska se on ilmakuivuvaa eikä ilmeisesti kuivuessaan kutistu samoin, kuin kuumennettavat massat. No, täällä pohjolan perukoilla ei sellaista ihmettä mahda kaupoista tavata ja pikainen klikkailu netissä osoitti, että se on aika arvokasta tavaraa. No, oli minulla valkoista Cernit-massaa ponilootan pohjalla, kustomijuttuihin varattua. Päätin kokeilla sitä.

About for a year I let Cherry be without her ear tips, but while ago I got so pissed that I really needed to try something! And sculpting that is! I used white Cernit for her, cause I don't have Apoxie Sculpt and I can't buy it anywhere!

Otin mallia Kisscurlin korvista ja hyvät tuli!
















Kisscurl worked as my model and it turned out great!

Hyvin kesti karvat ja pää uunissa käynnin ilman kellastumista tms. Korvien kärjet kuultavat hieman läpi eivätkä ole ihan samansävyisiä muun pään kanssa, mutta oikeastaan se ei haittaa. On nämäkin korvat paremmat kuin ne töpöt mitkä reppanalla oli aiemmin. Jos joskus saan Apoxieta tähän talouteen, niin sitten teen uudet korvat. :)

Her head didn't yellow as I was afraid of, great!  The tips of the ears are a bit transparent and they are not the same shade as the rest of her head, but at least these ears look much better than before! If I get Apoxie some day I'll fix her ears one more time. :)


I re-painted her eyelashes as well. Silmämaaleja uusittu.


3 kommenttia:

  1. Sapettaa kyllä tuollaiset myyjät, jotka lähettävät likaisempaa ja/tai viallisempaa tavaraa kuin antavat ymmärtää kuvien tai tekstien perusteella :/ Lian pystyy vielä onneksi pesemään, mutta että leikatut korvanpäät! Onneksesi olet taitava paikkailija ja Cherrystä tuli kaunis! Ainakaan kuvista ei näy sävyerot ja massailun jälkikin näyttää tosi tasaiselta ^__^

    PS. Otsikko oli hauska :D

    VastaaPoista
  2. Voi miten hieno lopputulos. :3 Kunnostustarinoita on niin kiva aina lukea! Tuoksuukos muuten tämä sinun Cherrysi vielä? Kun minulla on tuossa samaisessa ponissa ihan älyttömän voimakas tuoksu jäljellä.

    VastaaPoista
  3. Aquila: Kiiiiitos ihanasta kommentista!
    Annukkainen: Kiitos myös ja kyllä - Cherry tuoksuu tosi voimakkaasti! Itseasiassa kaikista voimakkaimmin, Boysenberry Pie ja Raspberry Jam tuoksuvat myös, mutta heikommin, kun taas Blueberry Basket ei tuoksu enää laisinkaan.

    VastaaPoista