torstai 25. elokuuta 2011

Symbolien maalausta / Painting symbols

Tässä pari pientä kunnostusprojektia, symbolien uudelleenmaalausta.

Here's two small re-painting projects.

Applejackin symbolit olivat haalistuneet todella kummallisen värisiksi ja vihdoin keräsin rohkeutta maalatakseni ne uudelleen. Maalasin punaiset omenat vanhojen päälle ja toiselle puolelle maalasin lehdetkin.

Applejack's symbols had faded to light orange and finally I got the courage to re-paint them. I painted new, red apples on old ones and at nds the leaves also needed some new paint.


Ja näin freessiltä Applejack nyt näyttää!

And this is how she looks like now!



Paljon parempi, vaikka eiväthän ne tehdastekoisia vastaa.

IMO, she looks much better, even though they're not "factory quality".

Ja sitten Playtime. Playtimen symbolit kärsivät puhdistuksessa hieman ja olen harmitellut sitä suunnattomasti. Poni oli yllättävän törkyinen, vaikka pikasilmäyksellä se ei vaikuttanutkaan niin pahalta. Totuus oli toinen...

And then Playtime. Playtime's symbols got damaged while cleaning and I've been torturing myself for that. She was quite dirty, though she looked pretty nice at first. Well, that first sight wasn't the whole truth...


Tämän lisäksi Playtime oli tahrainen ja siinä oli paljon hikijälkiä.

She had also some stains and sweat marks all over her.

Puhdistuksen jälkeen symboli näytti tältä.

After cleaning her symbol looked like this...



Ja nyt hän on näin sievä. :)

And now she looks like this!

Maalasin symbolin varmaan kolme kertaa, ennen kuin olin tyytyväinen. Värisävyjen etsiminen ei ollut läheskään niin hankalaa, kuin tuon naruosan maalaus. Pensselistä tuppaa jäämään "maalikupla" siihen kohtaan, mistä pensselin nostaa pois ja ne jäivät vääjäämättä liian kirkkaiksi verrattuna muihin osiin. Kuitenkin tämä lopputulos miellytti eniten, nimittäin hioin maalattuja kohtia hieman hienolla hiekkapaperilla epätasaisuuksien eliminoimiseksi.

I painted the symbol at least three times before I was happy. Finding the right colors wasn't that hard, but painting that rope was... But I'm quite satisfied with this!

Kyllä nämä hyllyssä kelpaavat, en ole onneksi ihan niin nirso keräilijä. :)

Luckily, I'm not that picky collector. :)

4 kommenttia:

  1. oi miten hyvää jälkeä olet saanut!

    VastaaPoista
  2. Täältäkin löytyi kunnostuksia! :) On ne ihania!

    VastaaPoista
  3. Kannatti maalata uudelleen.

    Ponikorjaamokaverini uusi Applensa omenat Game Colorin punaisella ja muutaman viikon kuluttua ne alkoivat pahaantumaan. En nyt tarkkaan muista jäivätkö ne kosteiksi vai rullaantuivatko pois. Onko sinulla pysynyt omenat hyvänä?

    VastaaPoista
  4. MirQ: Joo mulla on nuo symbolit pysyny ihan hyvinä, ei mitään ihmeellistä! Minä käytän Galerian akryyleja ja laitoin omenoihin myös mattaa varnishia hyvin ohuen kerroksen, että kiilto olisi sievä.

    VastaaPoista